Over

Over mij
Mijn naam is Kimberley, een 21-jarig meisje uit Hoofddorp. Ik ben geboren op 14 september 1991 en woon al mijn hele leven in Hoofddorp, samen met mijn ouders. Ik heb geen broers of zussen en vroeger vond ik dat soms best wel jammer, maar het bracht ook voordelen met zich mee, haha. Zo hoefde ik mijn speelgoed nooit te delen en konden we verre reizen maken!

Ik heb in Hoofddorp het VWO afgerond, met het profiel Economie & Maatschappij. Daarna was het tijd om een studie te kiezen. Ik wist nog niet precies welke kant ik op wilde, maar wel dat ik graag met mensen wilde werken. Daarom koos ik ervoor om psychologie te gaan studeren, aan de Universiteit van Leiden. Ik heb hier veel verschillende vakken gevolgd, bijvoorbeeld consumentenpsychologie, ontwikkeling bij kinderen, over de hersenen, psychische stoornissen en statistiek (dat hoort er helaas ook bij). Uiteindelijk heb ik gekozen om me te specialiseren in de master Sociale & Organisatiepsychologie. Ik ben daar nu bijna mee klaar, ik hoop begin 2014 af te studeren. Nog even de laatste loodjes dus.

Ik vind het ontzettend leuk om te reizen, bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten, MaleisiĆ« of gewoon binnen Europa. Aan de andere kant vind ik het ook altijd weer heerlijk om thuis te komen. Ik blijf toch altijd van Nederland houden! Verder ga ik in mijn vrije tijd graag de stad in met vriendinnen om te winkelen of gezellig bij te kletsen bij een drankje, naar de bioscoop of breng ik mijn tijd door met mijn vriend, met wie ik alweer meer dan een jaar samen ben.

Hopelijk hebben jullie door dit stukje iets meer een beeld van wie ik ben! Verder vind ik het leuk om tags te doen en zal ik af en toe een persoonlijke update posten. Als je verder nog een vraag hebt, kan je natuurlijk altijd contact met me opnemen via het contactformulier.


Over GirlyDelights
Ik hou ervan om me bezig te houden met beauty, mode en lifestyle. Ik volgde hier al meerdere jaren een aantal blogs over en het leek me ontzettend leuk om zelf ook mijn interesses met anderen te kunnen delen. Om mijn eigen plekje op het internet te hebben. Het heeft lang geduurd om deze droom door te zetten, omdat ik twijfelde of iemand mijn stukjes wel zou willen lezen (er zijn al zoveel blogs) en omdat er best wel wat tijd in een blog gaat zitten. 

Op een gegeven moment besloot ik het maar gewoon te proberen, daarom ben ik in maart 2012 begonnen met GirlyDelights. Na een tijdje kwamen er andere dingen tussendoor waardoor ik was gestopt met bloggen, maar ik ga er nu weer met volle energie tegenaan. De nadruk van GirlyDelights ligt op beauty, maar er komen ook veel artikelen over mode en lifestyle online. Ook bespreek ik regelmatig een psychologische onderwerpen op een luchtige manier, zodat ook de innerlijke beauty niet wordt vergeten!

Mocht je vragen hebben over de site of suggesties voor artikelen, filmpjes of andere dingen, dan hoor ik dat graag. Ook hiervoor kan je me een berichtje sturen via het contactformulier.